DET KOMMER ALDRIG VA ÖVER FÖR MIG

av Gina Tandberg

Och sen passar vi i hop. Och så faller allt igjen. Och jag hoppas att det ska bli vi / försöker städa bort alla tankar kring dig, men istället så står jag själv i slussen, ska snart gå hem/ Jag vet vad som håller dig vaken. Det är samma sak som håller mig vaken / Mhm, ja, jag är din. Om du vill ha en idiot lägg din hand i min. Mhm, lägg din hand i min / Mm, det här är värt att dö för. Jag tror mitt hjärta blöder / Nä, jag tittar inte ner mer. Jag tittar upp mot himlen. Så, finns det nån här, finns du ens. För, idag ska de höra sanningen. Jag ska aldrig ta skit igjen / Man vill ha sin bit av kakan & man vill äta den me / Det kan vara att jag saknar dig. Saknat någon som känner mig. Saknar tron på oss som ett team och tanken på att så ska det aldrig bli / Det va så mörkt den kvällen jag gick hem jag hade hoppats på något, hoppats på något / Sjunga sånger om oss. Vi är för alltid. Snälla gör filmer om oss. Vi är för alltid. Ni måste skriva böcker om oss. Du och jag för alltid. Ni måste sjunga sånger om oss. Då som nu för alltid / om man somnar för en stund, tar det slut på en sekund. Å jag har velat dö med stil, vi sitter i samma bil / Jag skulle kunna dö nu, med kinden mot din hals / Jag hoppas du. Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod. Asså aldrig, även när du får en ny. / Och du var som ingenting jag känt. Jag var förlorad. Allt var förlorat / man måste dö några gånger innan man kan leva / Men jag, Kräver aldrig något av Stockholm. Även om jag har fått nog av dina sorger du gömmer / Inte lika ung, men lika dum / Jag önskar du rörde din arm så vakuum kan sättas i brand Men kärlek är inte vårt vin jag kanske bara slösar tid / Jag ska tillbe, tillbe marken du rör / Jag minns inte längre hennes ansikte, men jag kommer ihåg det som ett flipperspel / I vår värld är vi nittiotalsbarn. Varken arga som dom eller kära som fan. Förstå oss / Ljusen gör att allting färgas rosa / Jag kommer älska dig när jorden gått under. För jag tänker aldrig dö, nej. Det kommer aldrig va över för mig.