A SUNDAY ADVENTURE

av Gina Tandberg

11A_00326

13A_00324

16A_00321

17A_00320

20A_00317

22A_00315

23A_00314

24A_00313

27A_00310

29A_00308

26A_00311

28A_00309

Jeg elsker å lese blogginnlegg eller magasinsaker om turer i naturen, enten i skogen, på fjellet eller langs landeveier. Feeden min på instagram er full av andres større eller mindre eventyr som jeg drømmer om å ta del i. Men noen ganger er det bare så vanskelig å komme seg opp og ut, i hvert fall hvis jeg vil ut av de områdene jeg ferdes i til daglig. Så på en søndag i januar pakket jeg sekken med matpakke, termos og kamera og satt meg på s-banen uten å lure noe mer på det. Jeg dro til Grunewald og gikk i sikkert tre timer. Var innom Teufelsberg og Drachenberg og på tilbakeveien havnet jeg plutselig i et eventyr av H.C. Andersen. Jeg ble så begeistret at jeg brukte nesten en hel filmrull på å ta bilder av plantene som så ut som diamanter i sola. Picture perfect!

_____________________________________________________________________________________________________

I love to read blog posts or magazines about hikes in nature, in the woods, in the mountains or along hidden tracks. My feed on instagram is full of the adventures of other people. I dream to take part in these adventures, but it’s just so hard to actually get up and go somewhere. At least when you would like to go somewhere which is not a part of your everyday surroundings. But on a Sunday morning in January, I packed my rucksack with lunch, a thermo can with tea and my camera, and went to the s-bahn without considering any further. I went to Grunewald and walked for about three hours. I went to Teufelsberg and Drachenberg and on my way back, I suddenly found myself in the middle of fairy tale of H.C. Andersen. I was so excited, that I almost shot a whole film of plants looking like diamonds in the sun. Picture perfect!