Instalivet

av Gina Tandberg

Livet er ikke en konkurranse om å ha flest sorter te i skapet. Dessverre. Men heldigvis heller ikke om å ha flest sokker uten hull. Livet handler ikke om å ha flest bøker i bokhylla, ei heller flest likes på sosiale medier. Noen tror at livet er en konkurranse om å ha flest kaktuser i vinduet eller flest TV-kanaler. Kanskje handler livet litt om å ha smartest tanker eller høyest stemme. Ofte om å være på rett sted til rett tid. Jeg tror det heller handler om å fange de fineste øyeblikkene enn å ha de fineste tingene. Noen ganger handler livet en rekke med rosa hus. Nesten alltid handler det om å ha det riktige standpunktet.

Instagram har inntatt livet mitt.
Sånn ser forholdet vårt ut hittil.
Vi har hatt noen fine øyeblikk.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with g3 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with m3 preset

Processed with VSCOcam

Processed with VSCOcam with f2 preset