Beste Grunewald

av Gina Tandberg

Etter å ha bodd i Grunewald i et halvt år, og etter utallige løpeturer med og uten følge, har Grunewald fått en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg løp her da alt var nytt og spennende, når jeg var forelsket og når jeg trengte å bearbeide ting. Jeg elsker de store avstandene og den klare luften. Jeg elsker følelsen av uendelighet som denne skogen gir deg.

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Plutselig kan jeg få Grunewaldabstinenser. Helt ute av det blå. En akutt følelse av at jeg må tilbake for å kunne puste. Noen ganger er de så sterke at jeg får frysninger og klump i halsen.

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Et par uker tilbake var vi igjen i Grunewald etter et halvt år uten. Jeg lo og lo. Vi så på trærne som begynte å bli gule. Vi fant et Økoverk med en svensk eplehage, café og småspurv. Jeg følte meg lykkelig.