Høstliste

av Gina Tandberg

tumblr_mj3mmbSgtH1r22408o1_1280

Jeg har fått meg jobb. Jeg drar frem og tilbake mellom en rekke offentlige kontorer og føler meg nok en gang som en karakter hos Kafka. Jeg har funnet meg et nytt yogaparadis. Jeg er ikke like ensom lenger. Jeg har fortsatt like dårlig råd. Jeg sover for lenge. Jeg drikker for mye kaffe. Jeg går med ulltrøye under ute og votter når jeg sykler. Jeg går med ullsokker og skjerf inne. Vi ser på Girls, jeg ser på Call the Midwife. Jeg skriver lister. Handleliste, spilleliste, oppskriftliste, ting-jeg-trenger liste. Her er en liste over det jeg håper kommer til å bli høsten min:

tumblr_mjyy2lusuj1r22408o2_1280

– Bli supergod på kaffe og latte art.
– Drikk te morgen, middag og kvelds.
– Lese stabler med bøker av unge tyskspråklige forfattere.
– Prøve ut nye oppskrifter på suppe, pai og scones. Helst med økologiske råvarer.
– Bake mitt første surdeigsbrød.
– Sykle hele Berlin rundt.
– Dra på Urban Exploring.
– Saumfare alle Berlins loppemarkeder etter teakmøbler, 60-tallslamper og kule plakater.
– Lage mat med så mye ingefær at man begynner å snufse.
– Edelt besøk.
– Løpe i Grunewald selv om det er upraktisk.
– Stockholmstur til fineste Irene Eneri.
– Kjøpe økologiske, lokalt dyrkede grønnsaker.
– Lære meg å lage drinker med whiskey.
– Gå på skattejakt på Colours, Stiefelkombinat og Made in Berlin.

DSC_0108

DSC_0300

tumblr_mjyxr9u6D21r22408o1_1280

DSC_0183