Livet langs kanalen

av Gina Tandberg

imm019_24A

imm020_25A

imm022_27A

imm008_9A

imm025_30A

imm027_32A

imm029_34A

imm024_29A

Jeg sykler over hele Berlin. Jeg leter etter jobb. Jeg fikk en kanskje. Jeg er fortsatt forkjølet. Jeg drikker salviete, hostete, forkjølelseste. Det smaker helt greit. Jeg sitter ved kanalen og leser. Jeg kjenner på livet. Jeg spiser ingefærhalspastiller. De er sterke og klissete. De setter seg fast i tennene. Jeg tar bilde av hus. Og av kanalen. Jeg hører på Moderat. Jeg lager høstspilleliste. Så blir det sommer igjen. Jeg spiser is som belønning for en runde med CV og profesjonell fremtoning. Jeg er alene hjemme. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre med livet mitt. Jeg lurer på om jeg har nok penger neste måned til å gå til frisøren. Eller kjøpe klokke. Jeg lurer på hvor lang tid det tar før man får venner.